Σταθερά χαμηλές τιμές, υψηλή ποιότητα

Καλάθι 0
Cart 0

Εταιρικό προφίλ

Ποιοι είμαστε

Εταιρικό προφίλ

H Stepping-stone είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείτε στην εισαγωγή και διάθεση πλακιδίων και ειδών υγιεινής από το 2017 στην Ελληνική αγορά, από ευρωπαϊκά εργοστάσια της Ιταλίας και της Ισπανίας με υψηλά μέτρα ποιότητας μέσω του διαδικτύου. Η στρατηγικά επιλεγμένη θέση μας στη βιομηχανική περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης μας επιτρέπει την άμεση παραλαβή εμπορευμάτων από το χερσαίο και το θαλάσσιο δίκτυο μεταφορών της Ευρώπης και την ύστερη ασφαλή διάθεση τους σε όλη την Ελληνική επικράτεια μέσω του δικτύου των συνεργατών μας, γρήγορα και οικονομικά. Στη Stepping-stone αγαπάμε αυτό που κάνουμε, ξεχωρίζουμε για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των εισαγόμενων προϊόντων, των υπηρεσιών και την υποστήριξη του πελάτη σε κάθε φάση, πριν και μετά την πώληση. Η Stepping-stone έχοντας στο κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του στη σύγχρονη κοινωνία, πρωτοπορεί και εφαρμόζει έξυπνες τεχνικές όπως την αποστολή δείγματος στο χώρο σας με λίγα μόνο κλικ, το σχεδιασμό και τη ρεαλιστική παρουσίαση σε 3D αποτύπωση του μπάνιου των ονείρων σας μέσα από καινοτόμα προγράμματα του τμήματος πληροφορικής και σχεδιασμού μας με στόχο την εδραίωση εμπιστοσύνης, τη γνωριμία του πελάτη με το προϊόν και τη δημιουργία ασφάλειας για το τελικό αποτέλεσμα πριν τη λήψη της απόφασης.

Smart Calculator

Υπολογίστε αυτόματα τα υλικά που θα χρεαστείτε

Online Υπολογισμός

Γιατί να μας προτιμήσετε

Υπηρεσίες

Σχεδιασμός
Με τη χρήση έξυπνων προγραμμάτων που δημιούργησε το τμήμα πληροφορικής και πολυμέσων μας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αποτυπώσετε τις διαστάσεις του μπάνιου, της κουζίνας ακόμα και ολόκληρου του χώρου σας σε λίγα λεπτά χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις σχεδιασμού. Μπορείτε έτσι να δημιουργήσετε από κοινού με τους σχεδιαστές μας προτάσεις και λύσεις της δικής σας αισθητικής και να κάνετε συνδυασμούς προϊόντων που θα επιλέξετε από τη γκάμα μας, χωρίς να μετακινηθείτε από τον χώρο σας. Έτσι επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωροταξικά, λειτουργικά και αισθητικά. Συνδυάζοντας τη γνώση και την εμπειρία ενός επαγγελματία, τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας με την στιλιστική άποψη και τις καθημερινές ανάγκες του κάθε πελάτη αποκλειστικά.
Υποστήριξη τοποθέτησης
 
Εκμεταλλευτείτε το δικτύου των συνεργατών της SteppingStone και αποκτήστε πρόσβαση σε εκατοντάδες κατασκευαστές σε όλη την Ελλάδα για την εγκατάσταση των προϊόντων μας (Πλακάκια και είδη υγιεινής) σε νέα κατοικία ή και ανακαίνιση παλιάς. Ελέγξτε τη λίστα με τους διαθέσιμους συνεργάτες στην περιοχή σας μετά από έρευνα στο εσωτερικό μας σύστημα αξιολόγησης. Εκτιμήστε την ποιότητα της εργασίας του κάθε συνεργάτη σε εκτελεσμένα έργα, ελέγξτε τη διαθεσιμότητα, την δυναμική τους και συγκρίνετε τις προσφορές τους πριν την απόφαση σας, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Οι πιο πρόσφατες κριτικές από ικανοποιημένους πελάτες μας

Είστε επαγγελματίες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έγινε στο σπίτι μας. Και βέβαια θα σας συστήσουμε σε γνωστούς και φίλους.

Αναστασιάδου Κατερίνα

Αναστασιάδου Κατερίνα

Θεσσαλονίκη

Το πάτωμα φαίνεται μαγευτικό. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στην ώρα τους. Όλα τέλεια πολύ καθαρή και επαγγελματική δουλεια. Τι άλλο μπορεί να πει κανείς συγχαριτήρια στην εταιρία σας!

Πετρίδης Ανδρέας

Πετρίδης Ανδρέας

Κατερίνη

Αγοράσαμε 60 τετραγωνικά πλακάκια δαπέδου – Beton blanc 75×75. Τώρα που έγινε η εγκατάσταση κάθομαι και τα θαυμάζω! Απίστετη ποιότητα!

Φερενίδου Όλγα

Φερενίδου Όλγα

Λάρισα